23948sdkhjf

Donation fra Mærsk-fond sikrer fremtiden for Den Danske Maritime Fond

Donation fra Mærsk-fond sikrer fremtiden for Den Danske Maritime Fond, fremgår det af ny pressemeddelelse

Rammerne for Den Danske Maritime Fonds almennyttige aktiviteter er sikret for de kommende tre år, fordi fonden netop har modtaget en bevilling på op til 45 millioner kroner fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formål.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

 - Vi er meget taknemmelige for den store donation fra A.P. Møller Fonden. Vi kommer til at bruge den til en række almennyttige projekter til gavn for udvikling og dermed vækst og beskæftigelse i Det Blå Danmark, siger formand for Den Danske Maritime Fond Tommy Thomsen.

Den Danske Maritime Fonds almennyttige virksomhed dækker over forskellige aktiviteter, der styrker branchen i verdens femte største søfartsnation og syvende største maritime industri.
- Vi kan i Den Danske Maritime Fond bidrage med en række aktiviteter, som på tværs af branchen gøre en forskel i forhold til, at vi i Danmark kan bevare vores globale førerposition i den maritime industri. Vi har nemlig som fond en særlig mulighed for at bygge bro på tværs af uddannelsesinstitutioner, virksomheder og forskningsmiljøerne, og på den måde styrke konkurrenceevnen i den maritime branche, siger Tommy Thomsen i meddelelsen.

Den Danske Maritime Fond har en ambition om, at så mange som muligt søger om støtte fra fondens almennyttige projekter. Derfor inviterer fonden bredt til ansøgninger fra hele Det Blå Danmark og "vil arbejde med at øge synligheden overfor branchen".

- Vi kommer til at koncentrere os om udviklingsprojekter indenfor blandt andet digitalisering og grøn omstilling. Og for os er det et mål i sig selv, at vi får ansøgninger fra hele landet og fra alle faglige områder i branchen. Det vil vi lægge os i selen for at sikre. Jeg ser i hvert fald frem til, at Den Danske Maritime Fond får endnu flere gode projekter at tage stilling til. Og med donationen fra A.P. Møller Fonden er jeg sikker på, at det lykkes, siger Tommy Thomsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094