23948sdkhjf

Venturekapital til danske Bawat

Ballastvand-eksperterne har indgået et joint venture med venturekapital-firmaet Green Swan Partners.

Ballast Technology Services (BTS) er navnet på et nyt joint venture, som Bawat, specialister i behandling af ballastvand, og det amerikanske venturekapital-firma Green Swan Partners er gået sammen om.

Firmaet er et aps og baseret i Danmark. Det oplyste Bawat i en pressemeddelelse.

BTS skal finansiere og drive udbredelsen af Bawats mobile, containerbaserede system til behandling af ballastvand. Systemet placeres på havnekajen nær skibe, der ikke er udstyret med eget ballastvand-behandlingssystem.

Markedet for behandling af ballastvand ser lovende ud. De fleste af verdens handelsskibe er allerede underlagt den såkaldte Ballast Water Management Conventions D1-standard.  

- Hen over de kommende treethalvt år skal alle skibe opfylde den strengere D2-standard, og den skal være fuldt overholdt i september 2024,” siger Bawats adm. direktør, Marcus Hummer.

BAWATs ballastvand-system er filterløst og slår biologiske bakterier ihjel ved hjælp af en pasteuriseringsproces, der kan drives af alle mulige former for varme. Systemets pumper, varmevekslere og rør er velkendte inden for den maritime industri.

Bawat sælger tillige systemer til behandling af ballastvand ombord på skibe og på offshore-installationer.

Kilde: https://www.bawat.com/news/bawat-and-gre...

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093