23948sdkhjf

SMM-messen er nu åben digitalt - kom med gratis

Verdens største marinemesse SMM går 'live' i dag og varer resten af ugen. Samtidig åbner den første danske virtuelle pavillon nogensinde med maser masser af virksomheder og et solidt konferenceprogram. Alle kan deltage gratis.

I dag 2. februar kl.9.00 åbner verdens største maritime messe SMM.

Normalt foregår den i Hamborg med tusindvis af mennesker fra hele verden.

I år foregår den over internettet, og de levende mennesker på standende er erstattet af  avatarer, altså digitale navngivne udgaver af de samme mennesker.

Talerne på konferencerne optræder som sig selv, blot online, og gæsterne lytter usynligt med som i andre online-seminarer og kan stille spørgsmål til talerne over en chatfunktion.

Den danske pavillon, der åbner kl.10.00, er stærkt repræsenteret. 40 virksomheder har købt en stand, og der er er pænt konferenceprogram. Færre og mindre end andre gange, men sådan må det være i disse tider.

- Den store opbakning bredt i industrien viser, at danske virksomheder er ambitiøse og tør finde nye veje til at skabe forretning på trods af, at det ikke er muligt at mødes fysisk. Jeg glæder mig over, at det er lykkedes at gå live med så bredt et felt af leverandører og med opbakning fra andre dele af Det Blå Danmark, hvor en række stærke oplægsholdere har meldt sig klar i vores konferenceprogram, siger Mie Jessen Jakobsen, Head of Marine, Danish Export Association.

Hun driver marine-netværket i Danish Export Association, der står bag den virtuelle Pavilion of Denmark på årets digitale SMM.  

Gør noget andet, end de plejer

Pavilion of Denmark er en platform, hvor hver enkelt virksomhed har sin egen individuelle stand med mulighed for eget udtryk, aktiviteter og dialog med besøgende.

- Vi kan se, at virksomhederne vælger nye løsninger til det digitale univers i stedet for blot at videreføre deres tiltag fra en traditionel fysisk messe. Der er en villighed til at genopfinde sig selv og et mod til at prøve denne nye verden af, som jeg glæder mig rigtig meget til at se resultatet af, siger Mie Jessen Jakobsen.

Foruden muligheden for at komme i dialog med danske virksomheder byder Virtual Pavilion of Denmark på et konferenceprogram med keynote speakers fra forskellige dele af Det Blå Danmark og inden for emnerne Green Shipping og xRi i marineindustrien.

Programmet åbner den 2. februar kl. 11.00 med oplæg fra Claus Winter Graugaard, Head of Onboard Vessel Solutions, Mærsk McKinney-Møller Center for Zero-Carbon.

Sådan besøger du SMM og den danske pavillon:

  • Konferenceprogrammer den 2. og 3. februar byder på talere fra blandt andre Mærsk McKinney-Møller Center for Zero-Carbon, Wärtsilä, MAN Energy Solutions og Knud E. Hansen. Derefter kan besøgende se indholdet on demand i 30 dage.
  • Det er gratis at deltage og tilmelding sker her: Virtual Pavilion of Denmark– SMM DIGITAL 2021 (ubivent.com)
  • Her kan du følge de åbne online-konferencer, der starter på 9.00 den 2. februar. https://www.smm-hamburg.com/en/smm-streams/open-stream/stream
  • Her kan du følge andre online-konferencer fra kl.9.00: https://www.smm-hamburg.com/en/smm-streams/conference-stream/conference-stream

Kilde: https://www.danishexport.dk/aktivitet/sm...

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203