23948sdkhjf

Carnival aflyser flere krydstogter

Corona-pandemien får nu verdens største krydstogtselskab Carnival Corporation til at annullere og udskyde flere af forårets og sommerens krydstogter i USA.

Tidligere på ugen meddelte rederiet, at Carnivals planlagte sejladser fra San Diego i Californien er suspenderet indtil videre, samt at en række krydstogter ud fra San Diego, der var planlagt frem til april 2023, er blevet annulleret.

Nogle sejladser fra Californien til Hawaii vil fortsætte, men vil i stedet afsejle fra Long Beach i Los Angeles, meddelte selskabet.

Sejladser, der var planlagt på de tre skibe 'Carnival Magic', 'Carnival Paradise' og 'Carnival Valor' bliver udskudt til november. Skibenes sejladser, der skulle være indledt efter dokophold fra juni, er alle aflyst. En række andre af rederiets sejladser i USA er også berørt.

- Vi tilpasser vores planer, efterhånden som omstændighederne udvikler sig, og vi er i stand til at bekræfte alternativer. Vi er skuffede over, at vores tilbagevenden til sæsonbetonede havne som Norfolk og San Diego er blevet påvirket, siger Christine Duffy, chef for Carnival Cruise Line i en pressemeddelelse.

Aktierne Carnival Corp faldt 5 procent på den amerikanske børs i mandags. Aktierne for de konkurrerende operatører Royal Caribbean faldt også 5 procent mens Norwegian Cruise Line faldt 2,5 procent, skriver nyhedsbureauet AP.

Kilde: https://www.carnivalcorp.com/news-releas...

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109