23948sdkhjf

Maersk Tankers sælger 14 tankskibe og lejer de ni

Maersk Product Tankers har solgt 14 produkttankskibe til China Development Bank Financial Leasing (CDBL) for 422 millioner US-dollars.

Aftalen indebærer, at ni af skibene samtidig bliver chartret tilbage til Maersk Product Tankers, og at de alle 14 skibe forbliver under Maersk Tankers kommercielle og tekniske ledelse, oplyser selskabet.

- Det er et vigtigt skridt i vores strategi om løbende at tilpasse Maersk Product Tankers flådesammensætning og størrelse for at skabe attraktive økonomiske afkast for vores ejere, siger Claus Grønborg, Chief Investment Officer hos Maersk Tankers.

- Vi er glæder os over, at CDBL har betroet Maersk Tankers til at påtage sig ledelsen af ​​skibene, og vi vil udnytte Maersk Tankers' digitale, kommercielle og tekniske ekspertise til at levere attraktivt økonomisk afkast til CDBL, samtidig med at skibenes CO2-fodaftryk sænkes, fortsætter han.

Ønsker at vokse mere

Maersk Tankers administrerer i dag mere end 220 skibe og ønsker at vokse yderligere. Væksten kommer både poolpartnere og fragtkunder til gode, oplyser selskabet.

Med flere tilgængelige skibe kan virksomheden tilbyde større fleksibilitet til kunder inden for transport af deres last. Dette hjælper også med at optimere udnyttelsen af ​​flåden, hvilket kan bidrage til lavere CO2-emissioner og højere indtjening for poolpartnere, lyder det.

De 14 skibe vil blive overleveret til CDBL i løbet af de kommende måneder.

Kilde: https://www.maersktankers.com/media/maer...

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109