23948sdkhjf

Skoleelever julepynter hos MAN i Frederikshavn

MAN Energy Solutions i Frederikshavn vil knytte kommende medarbejdere til sig i en tidlig alder. Derfor har de adopteret 2.C. fra Frydenstrand Skoleafdeling.

Forud for det første besøg var det aftalt, at faget billedkunst skulle være omdrejningspunkt. 

Covid-19 har udsat besøget flere gange, og pludselig var det blevet december. Eleverne havde derfor lavet julepynt, som de pyntede op med. I kantinen pryder flettede hjerter nu juletræet, og i receptionen hænger der kræmmerhuse og stjerner. 

- Vi har i fremtiden brug for arbejdskraft, og der skal være nogen til at tage over, hvorfor vi skal tænke langsigtet i forhold til rekruttering. Vi vil gerne gøre os attraktive som virksomhed, og ved at indgå relationer fra tidlig skolealder ønsker vi at være med til at hjælpe den unge, når han/hun skal træffe det kvalificerede uddannelsesvalg, siger Site Manager hos MAN Energy Solutions Thomas Leander, der havde glædet sig til elevernes besøg.

Jul på Søfart.dk

Får du julehilsener her i december? Eller sender du en gave til udvalgte kunder og samarbejdspartnere. Eller tilføjer et ønske om en god jul, når du mailer? Måske har du bare pyntet op bag ved din skærm, så du spreder julehygge på dine Zoom- eller Teamsmøder?

Del hilsenerne her på Søfart.dk. Så kan andre få glæde af de gode tanker og intentioner, der ligger bag. Send et foto af en gave, en bid tekst fra en hilsen eller en kopi af et julekort, om det så er elektronisk eller på papir. Eller send en lille fortælling om din anderledes corona-jul.

Mail til kim@markom.dk, så bringer vi hilsenen videre til forhåbentlig glæde og gavn.

Kilde: https://www.marcod.dk/da/nyheder/2c-fra-...

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.204