23948sdkhjf

Søren Toft starter som CEO for MSC i dag

Søren Toft, tidligere Mærsk-direktør, starter som adm. direktør i containerrederiet MSC Mediterranean Shipping Company, i dag.

- Jeg er meget begejstret og ydmyg over muligheden, som Aponte-familien gav mig. Det er en stor ære og et privilegium for mig at hjælpe med at bevare MSC's DNA og lede en sådan succesrig virksomhed ind i fremtiden, siger Søren Toft i en pressemeddelelse.

I sin rolle som administrerende direktør skal Soren Toft føre tilsyn med MSC's fragtvirksomheder, herunder oceangående fartøjer og logistik. Han vil også være medlem af bestyrelsen for Terminal Investment Ltd (TiL), terminalvirksomheden, der er majoritetsejet af MSC.

Søren Toft tiltræder MSC fra Mærsk, hvor han har fungeret som Chief Operating Officer siden 2013 og senere som medlem af direktionen. Hans mangeårige karriere inden for skibsfart i mere end to årtier og omfattende erfaring med lederroller vil give MSCs fragtvirksomheder betydelig værdi ved at bygge videre på virksomhedens eksisterende styrker og øge dets udviklingsplaner yderligere.

Søren Toft refererer direkte til Diego Aponte, MSC Group President, og Gianluigi Aponte, Founder og MSC Group Formand, og i en kommentar til den nye administrerende direktørs ankomst sagde Diego Aponte:

- Med hans 25 års erfaring i ledende roller i Maersk og hans omfattende forståelse af fremtiden for containerskibsforsyningskæden er Søren det ideelle match til at lede MSC ind i fremtiden i spidsen for vores familieselskab, der bygger på den strategi, der har gjort MSC til en så voksende succes de sidste fem årtier.

Kilde: https://www.msc.com/dnk/news/2020-decemb...

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109