23948sdkhjf

Lauritzen-formand ind i Martec's bestyrelse

Jens Ditlev Lauritzen indtræder i søfartsskolen Martec's bestyrelse.

Han begrunder blandt andet sin indtræden med et ønske om at være en del af det Blå Danmarks uddannelse- og forskningsudvikling, som står foran store og spændende udfordringer.

Efter mange år som bestyrelsesformand trådte tidligere skibsfører og skibsreder, Valter Merrild Hansen, i foråret tilbage som formand for bestyrelsen på Martec. Det har været vigtigt for Martec's bestyrelse, at finde en erstatning med kompetence, erfaring og indsigt i både søfart og rederidrift, som færdes hjemmevant i det Blå Danmark.  

Formand for Lauritzen Fonden

Jens Ditlev Lauritzen kommer med en solid baggrund inden for søfart, og påbegyndte sin uddannelse som assistent i Lauritzen Peninsular Reefers. Han er ligeledes uddannet på Kogtved Søfartsskole, og har international erfaring som befragter i både London og New York ud over København.

I 1997 indtrådte Jens Ditlev Lauritzen i Lauritzen Fondens bestyrelse og i 1998 som direktør for Lauritzen Bulker frem til 2009.

Siden 2009 har Jens Ditlev Lauritzen varetaget formandsposten i Lauritzen Fondens bestyrelse. Ud over bestyrelsesposten på Martec er han formand for Fødevarebanken, Formand for Rederklubben under Danmarks Rederiforening, Formand for Klampenborg Galopselskab og bestyrelsesmedlem i Dansk Galop Forening.  

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094