23948sdkhjf

Stena Line udpeger ny chef for danske ruter

Når kursen fremover skal sættes for de to passagerruter, som Stena Line har ud af Danmark, bliver den udstukket af Elisabeth Lönne, som nu har overtaget titlen som trade director i Danmark. 

Elisabeth Lönne har en kanididat i forretning og administration fra Lund Universitet, og på cv'et har hun stillinger i både Scandlines og Stena Line. 

Senest har hun været travel commercial manager for Nordsø-regionen, hvor hun med base i London havde ansvaret for salget på de to konkurrenceprægede og fragttunge markeder, Storbritannien og Holland.

- Elisabeth Lönne besidder kombinationen af den rette erfaring og den rette personlige DNA til fortsat at udvikle vores ruter mellem Sverige og Danmark. Hun har alle forudsætninger for at realisere vores strategi om en endnu stærkere position, en styrket region og et fortsat stort engagement i Danmark, siger Stena Lines markedsføringsdirektør Markus Lindbom i en pressemeddelelse. 

Selv hæfter Elisabeth Lönne sig ved, at hun havner i stillingen i en helt særlig tid, hvor alle mærker pandemien på den ene eller anden måde. 

- Vores position i Danmark skal fastholdes og udbygges ved fortsat at investere i markedet og tilpasse vores forretning til kunderne i denne usædvanlige tid, hvor vi har et endnu større fokus på sikker drift og sikkerheden ombord. Det vil vi bygge videre på i fremtiden, siger hun.

Læs også: Stena genåbner passagertrafikken fra Frederikshavn

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141