23948sdkhjf

Dansker i front for international juridisk komité

Advokaten Johannes Grove Nielsen, Bech-Bruun, er udnævnt til ny formand for The International Bar Association’s (IBA) Maritime and Transport Law Committee.

Johannes Grove Nielsen skal de næste to år sidde i spidsen for IBA’s Maritime and Transport Committee. Komitéen er en af de ældste indenfor IBA og har over 650 medlemmer i hele verden.

- Jeg er meget stolt, men samtidig også meget ydmyg over udnævnelsen. Det er jo en kæmpe ære og vel også et meget godt billede af den status, som Danmark besidder i international shipping, at de lige har valgt mig, siger Johannes Grove Nielsen.

Komitéen er bl.a. kendt for at være samlingspunkt for ledende internationale søretsadvokater, der mødes, skaber forbindelser og diskuterer de mest aktuelle juridiske spørgsmål inden for sø- og transportret.

- Shipping er et traditionelt erhverv, og det gælder også indenfor juraen. Nogle regler går tusindvis af år tilbage, men det er vigtigt at holde sig dynamisk og hele tiden være med i udviklingen. For eksempel er BIMCO netop nu ved at færdiggøre den første standardkontrakt for autonome skibe, fortæller Johannes.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111