23948sdkhjf

Bornholms Tysklandsrute lukkes ned midlertidigt

Bornholmslinjens rute mellem Rønne og Sassnitz bliver lukket ned frem til påsken 2021. Corona-restriktioner har fjernet tyskernes muligheder for at komme til Bornholm, og der er ikke længere tro på, at den tyske del af vintersæsonen kan reddes

Bornholmslinjens rute mellem Rønne og Sassnitz bliver lukket ned frem til påsken 2021. Corona-restriktioner har fjernet tyskernes muligheder for at komme til Bornholm, og der er ikke længere tro på, at den tyske del af vintersæsonen kan reddes.

 'Hammershus' kommer ikke til at sejle til tyske Sassnitz før til foråret i påsken 2021. Til gengæld sættes der fuld tryk på den danske udgave af Vinter Bornholm. 

Bornholmslinjen har besluttet midlertidigt at lukke ned for ruten mellem Rønne og Sassnitz frem til påsken 2021. Corona-restriktioner i både Danmark og Tyskland har sat ruten i stå, og nu er det ikke længere muligt at bevare troen på, at restriktionerne hæves i tide.

- Traditionelt er tyskerne i god tid, når de booker rejser. Tiden er desværre så fremskreden nu, at vi ikke længere kan mobilisere troen på, at tyskerne får mulighed for at komme til Bornholm, lyder det fra Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Vinter Bornholm lever

Men trods tyskernes fravær er der stadig optimisme omkring jul, nytår og vinter på Bornholm. For danskerne kan stadig rejse.

- Vi har jo set Bornholm være voldsomt populær hen over sommeren, sensommeren og efteråret. Danske gæster har jo i stort tal søgt mod øen – og den tendens, forventer vi, holder ved. Vi kan se, at vi lige nu har flere bookinger frem mod jul, end vi havde sidste år, siger Jesper Skovgaard.

Derfor vil Bornholmslinjen sammen med destination Bornholm nu rette marketing-skytset væk fra Tyskland og i stedet bruge kræfterne på at fortælle danskerne alle de gode historier om Vinter Bornholm.

- Ruten til Sassnitz er vigtig for Bornholm og for os. Vi får det bedste ud af dette midlertidige stop, og så vil vi glæde os til at sejle til Tyskland igen til påske”, siger Jesper Skovgaard.
Lige nu er planen at sejle den første tur mellem Rønne og Sassnitz den 27. marts 2021, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094