23948sdkhjf

Han skal være Marpros stemme i Rotterdam

Det maritime rekrutteringsfirma Marpro udvider sin forretning i Holland og åbner et filialkontor i Europas største havn.

Virksomheden har hyret Danny van Eijk som virksomhedens mand i Rotterdam.

Danny van Eijk har brugt de sidste 12 år som en del holdet bag Europort-messen, og har dermed opbygget et stort netværk i den maritime branche. I denne rolle som salgschef for messen Europort, rejste Danny over hele verden for at etablere forbindelser i branchen og han har b.la. egenhændigt opbygget en stærk maritim messe i Iran - som dog desværre blev alvorligt udfordret da Trump indførte handelsrestriktioner.

- I 23 år har jeg elsket at arbejde i den maritime industri, nu er tiden inde til at hjælpe andre med at finde den samme succes og glæde, som den har bragt mig. Vi står over for udfordrende tider hvor COVID-19 lukker hele samfund ned, mere og mere arbejde udføres eksternt og fremtiden er usikker. Alligevel tror jeg på, vi indtræder på det hollandske marked på det rigtige tidspunkt, lyder det fra Danny van Eijk.

Han fortsætter:

- Den maritime industri består primært specialister. Det er et felt, hvor tekniske problemer går hånd i hånd med stærke sociale forbindelser, og jeg er ivrig efter at matche de personligheder der former vores branche med de rigtige virksomheder. Således, garanterer vi en lys fremtid for denne vidunderlige drivkraft bag vores økonomi.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141