23948sdkhjf

Kalundborg Havn i forhandlinger om arealer på skandalekaj

I Kalundborg er havnen nu begyndt at markedsføre arealerne på området Ny Vesthavn, som siden den officielle indvielse i april 2019 har ligget øde hen. 

Det skriver Sn.dk.

Havnedirektør Bent Rasmussen fortæller til mediet, at der efter en markedsføringskampagne nu er gang i flere kontraktforhandlinger. 

- Men som eksempel blev der ved vores lokalisering af Chr. Hansen på havnen drøftet meget i en periode med høj, høj fortrolighed, og det bliver naturligvis først offentliggjort, når aftalen er på plads, og herefter når begge parter er klar. Det gælder selvsagt også for de igangværende drøftelser, siger Bent Rasmussen til Sn.dk.

Som Søfart tidligere har skrevet, har det 200 mio. kroner dyre havneareal med 15 meters vanddybde ligget øde hen, efter at 25 ud af 345 ankerstænger viste sig at være sprunget. Derfor ville der være risko for, at kajvæggen ville styrte sammen, hvis arealet blev belastet. 

En del af Ny Vesthavn forventes at være klar til brug i begyndelsen af 2021, men Bent Rasmussen afviser over for Sn.dk at forholde sig til, hvor store arealer der er tale om. 

Læs også: Havneskandale i Kalundborg kommer for Voldgiftsnævnet

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.095