23948sdkhjf

Lederne Søfart ekskluderer seks bestyrelsesmedlemmer i Danske Lodser

Bestyrelsen i Lederne Søfart har ekskluderet seks bestyrelsesmedlemmer i Danske Lodser, der er en forening i regi af Lederne Søfart. Årsagen er, at der skulle være blevet drevet såkaldt "organisationsfjendtlig virksomhed"

Bestyrelsen i Lederne Søfart har ekskluderet seks bestyrelsesmedlemmer i Danske Lodser, der er en forening tilknyttet Lederne Søfart. Årsagen til eksklusionen er ifølge Lederne Søfart, at der er blevet ført såkaldt "organisationsfjendtlig virksomhed".

Det fremgår af en pressemeddelelse.

- De seks bestyrelsesmedlemmer er dermed blevet ekskluderet med baggrund i organisationsfjendtlig virksomhed, og eksklusionen sker med virkning fra i dag, tirsdag 20. oktober 2020, fremgår det af pressemeddelelsen.

- Enkeltpersoner i Danske Lodser modarbejdede aktivt foreningens fælles mål og arbejdede aktivt på at få medlemmer til at forlade foreningen. De seks bestyrelsesmedlemmer spredte usande rygter for at så mistillid til foreningens værdier. Det kan vi selvfølgelig ikke være tjent med, og Lederne Søfarts bestyrelse har derfor taget de nødvendige skridt og ekskluderet de seks medlemmer. På længere sigt vil det frigive ressourcer, som tidligere har været brugt på at håndtere dette, siger Niels Bergkvist Hansen, bestyrelsesformand i Lederne Søfart.

Danske lodser er en integreret del af Lederne Søfart. Ifølge pressemeddelsen vil der senest på Danske Lodsers årsmøde i 2021 blive valgt en ny bestyrelse.

Indtil årsmødet vil en arbejdsgruppe bestående af talsmænd fra flere af lodserierne varetage Danske Lodsers opgaver, oplyser Lederne Søfart.

Ifølge Lederne Søfart er det vigtigt, at der er plads til alle, samt at alle medlemmer føler sig hørt.

- Det har hverken gavnet lodserne eller fællesskabet, og dermed foreningens muligheder for at bistå det enkelte medlem, at Danske Lodser har isoleret vores lods-medlemmer fra vores dygtige sagsbehandlere og rådgivere. Jeg ser nu frem til at kunne tilbyde vores medlemmer fuld valuta for deres kontingentkroner. For at håndholde processen hele vejen igennem, har vi allerede planlagt to informationsmøder specifikt for lods-medlemmer, siger Sune Blinkenberg, direktør i Lederne Søfart.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125