23948sdkhjf

Fjord Line indstiller ruter til Bergen og Langesund

Opdateret 21/10 2020 med kommentar fra Fjord Line

Som endnu en konsekvens af corona-krisen har Fjord Line nu besluttet at indstille de to ruter fra Hirtshals til henholdsvis Bergen og Langesund. 

Det skriver flere norske medier. 

Beslutningen vil blive effektueret i løbet af næste uge. Derefter vil 'Stavangerfjord' blive lagt op i Hirtshals, og 'Bergensfjord' vil overgå til en fragtdrevet rute.

Her vil ro/pax'en sejle imellem Kristianssand og Hirtshals foruden to ugentlige afstikkere til Stavanger, hvor skibet bunkrer naturgas. 

- Det er ikke rentabelt at køre med to skibe. Ruten til Vestlandet er heller ikke økonomisk forsvarlig, så dette er en slags gylden middelvej, siger Fjord Lines kommunikationsrådgiver Flemming Tveitan til Bergens Tidende

Over for Bergensavisen kalder Flemming Tveitan situationen for "dramatisk".

Fjord Line håber ifølge de norske medier på, at der er grundlag for at sejle mellem Hirtshals og Bergen igen på den anden side af nytår, og over for Søfart understreger rederiet, at forhåbningen også gælder for ruten til Langesund. 

- Det er en meget uforudsigelig situation, så det er svært at sige noget om fremtiden og om, hvornår vi igen kan tilbyde godstransport til Bergen og Langesund. Men vi håber naturligvis, at fragtmarkedet tager godt imod os i Kristiansand, skriver Flemming Tveitan til Søfart.

Som Søfart skrev i forrige uge, har Fjord Line netop effektueret en større fyringsrunde og sagt farvel til den hidtidige topchef Rickard Ternblom.

Læs mere: Fjord Line afskediger 140 og skifter koncernchef

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109