23948sdkhjf

Hapag-Lloyd opjusterer forventningerne til 2020

Efter et stærkt tredje kvartal opjusterer Hapag-Lloyd nu forventningerne til 2020, melder containerrederiet i en pressemeddelelse

Containerrederiet Hapag-Lloyd har haft et stærkt tredje kvartal. På grund af den positive udvikling i tredje kvartal, opdaterer Hapag-Lloyd sine forventninger til 2020. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Nu forventes der et driftsresultat før af- og nedskrivninger (ebitda) på mellem 2,4 og 2,6 mia. euro. Tidligere var forventningerne et driftsresultat før af- og nedskrivninger på 1,7-2,2 mia. euro.

Selskabet forventer et driftsresultat (ebit) på mellem 1,1 til 1,3 mia. euro. Tidligere var forventningen er driftsresultat på 0,5-1,0 mia .euro.

-Vi har haft et stærkt tredje kvartal med en høj efterspørgsel, især på eksport ud af Asien. Takket været den positive markedsudvikling og de mange tiltag, vi har introduceret i de seneste måneder, forventer vi et finansielt år med resultater et godt stykke over vores tidligere forventninger, siger Rolf Habben Jansen, adm. direktør i Hapag-Lloyd, i en meddelelse.

De foreløbige tal fra containerederiet viser, at Hapag-Lloyds indtjening før renter og skat (ebit) steg markant i tredje kvartal 2020 til omkring 350 mio. euro. Tallet var i 2019 253 mio. euro. Resultat før renter, skatter, afskrivninger og afskrivninger (EBITDA) steg til omkring EUR 650 mio, hvor det i 2019 var 554 mio. euro.

Hapag-Lloyd har opnået bedre volumener. I alt var volumenerne i tredje kvartal omkring 3 pct. under niveauet i samme kvartal sidste år. Det var langt bedre end ventet for blot nogle måneder siden, skriver Hapag-Lloyd i meddelelsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125