23948sdkhjf

Marlog udpeget som maritim klyngeopeatør

Danmarks Erhvervsfremmestyrelse har i dag udpeget den nye klynge Maritime & Logistics Innovation Denmark (Marlog) til at understøtte de mange dygtige virksomheder og aktører inden for Det Blå Danmark de kommende fire år.

Den nye samlende klyngerorganisation bygger på fundamentet af de maritime klyngeorganisationer, hhv. Marcod, Fyns Maritime Klynge og Maritime Development Center samt Transportens Innovationsnetværk.

Marlog er desuden kommet til verden i tæt samarbejde med brancheorganisationerne Danske Rederier, Danske Maritime, Danske Havne og Dansk Transport og Logistik.

I Marlog glæder bestyrelsesformand Peder Gellert Pedersen fra DFDS sig over udpegningen.

- Marlog vil lægge godt fra kaj med mange medlemsvirksomheder, en stor projektportefølje, mange aktiviteter lige fra første dag og ikke mindst et stærkt og kompetent hold, der er klar til at arbejde med innovation og udvikling i erhvervet, siger han i en pressemeddelelse fra Marlog og fortsætter:

- Jeg ser frem til, at branchen støtter op om Marlog, at virksomheder og andre interessenter melder sig ind og byder ind med konkrete projektideer, som kan være med til at løfte udfordringer og forløse potentialer til gavn for erhvervet i hele Danmark. På denne måde kan vi løfte i flok frem for som enkeltvirksomheder. 

Fra Danske Rederier er adm. direktør Anne H. Steffensen med i Marlogs bestyrelse.

- Udpegningen fra Erhvervsfremmebestyrelsen er en blåstempling af klyngen, der nu for alvor kan komme i gang med arbejdet, siger hun i en pressemeddelelse.

Læs mere: Nu er Marlogs fremtidige bestyrelse på plads

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126