23948sdkhjf

MacArtney klar til erstatningssag efter forlig med tidligere medarbejdere

Esbjerg-leverandør vil rejse erstatningskrav i voldgiftssag

Sagen om påstået tyveri af forretningshemmeligheder i subsea-virksomheden MacArtney er gået ind i en ny fase, efter at der i første omgang er blevet indgået et forlig med de tidligere ansatte. 

Det skriver Jyske Vestkysten

Forliget blev indgået, inden sagen nåede til fogedretten. MacArtneys adm. direktør Claus Omann fortæller til mediet, at forliget blev indgået for at fremskynde voldgiftssagen, hvor MacArtney vil kræve erstatning af de tidligere medarbejdere. Indholdet af forliget er dog fortroligt. 

- Der er tale om en omfattende og kompliceret sag, som efter mine oplysninger er en af de større sager af denne art. Den handler grundlæggende set om, at der er fjernet forretningshemmeligheder fra virksomheden. Det har vi meget klart dokumenteret, og i første omgang har det handlet om at forhindre, at MacArtneys forretningshemmeligheder anvendes i konkurrence mod virksomheden. MacArtney stod meget stærkt i den sag, og vi er godt tilfredse med aftalen, siger Claus Omann til Jyske Vestkysten. 

Avisen har været i kontakt med den ene af de to tidligere ansatte, som er under anklage. Vedkommende driver nu en konsulentvirksomhed, og afviser blankt at have taget forretningshemmeligheder med sig fra MacArtney.

Læs mere: MacArtney politianmelder to medarbejdere

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094