23948sdkhjf

Nyt bestyrelsesmedlem i Ganzhorns service-apparat

Den sidste åbne bestyrelsespost i Maritime People Club er nu blevet besat af Louise Windelboe. 

Hun er uddannet skibsfører og har 24 års maritim erfaring – heraf 10 års effektiv sejltid som matros, styrmand og kaptajn, samt erfaring som havariinspektør, HSEQ-manager og offshore superintendent. Hun arbejder nu som VTS-operatør hos VTS Øresund, hvilket passer godt til livet som familiemor.

- Vi er stolte over, at Louise har accepteret at indtræde i bestyrelsen, hvilket samtidig betyder, at vi nu er oppe på fuld styrke, siger Jesper Elsborg Bonde, bestyrelsesformand i Maritime People Club, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Louise komplimenterer resten af bestyrelsen med erfaringer fra hendes maritime karriere, men også i kraft af hendes store netværk på tværs af erhvervet.

Maritime People Club blev grundlagt af Fritz Ganzhorn. På sin hjemmeside betegner organisationen sig som et "individuelt serviceapparat", der hjælper sine medlemmer med alt fra personlig udvikling til jurisk bistand samt rådgivning inden for ansættelseskontrakter og skatteforhold. 

Klubbens målgruppe er ledere, specialister og selvstændige på tværs af hele den maritime industri, offshore såvel som onshore.

- Jeg sætter stor pris på samarbejdet med Louise i det daglige arbejde, hvor hendes tilgang altid er kendetegnet ved passion for den maritime branche og en stærk vilje til at hjælpe, påvirke og forandre tingene i positiv retning, siger Fritz Ganzhorn, der er direktør i Maritime People Club, og fortsætter:

- Louise er samtidig meget dedikeret i spørgsmålet om ligestilling og diversitet i den maritime branche, hvilket er et af MPC's fokusområder. Jeg ser frem til at arbejde endnu mere sammen med Louise og skabe endnu flere gode resultater, nu hun indtræder i bestyrelsen.

Læs også: Ny maritim organisation udfordrer klassiske fagforeninger

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125