23948sdkhjf

Maritim tech-virksomhed antænder vinder-idé

Gate Houses mentorrolle i Maritime Stars førte til unikt samarbejde om Cloud-baseret tankrensning

Et unikt partnerskab mellem Gate House Igniter og Clean Quote er kommet i hus efter Maritime Stars-forløb, hvor de to fandt ud af, at de er et perfekt match. Nu venter nye produkter og markeder.

- Jeg er en meget glad mand. Vores deltagelse i Maritime Stars har virkelig åbnet døre for os og har givet os muligheden for at lande det her samarbejde med Gate House”. Sådan siger partner i Clean Quote (tidligere Dry Bulk Chemicals) Lasse Ekdahl om det nye samarbejde, han netop har skrevet under på med Gate House Igniter.

Clean Quote har udviklet en cloud-baseret løsning, hvor tørlastskibe verden rundt kan finde den rette udbyder af kemikalier og hjælpemidler til rengøring af lasttanke både med hensyn til pris og miljø. Med det nye partnerskab skal Clean Quote nu ud at tilbyde sin handelsplatform til flere internationale kunder sammen med Gate House Igniter, som er Gate House’s nye inkubatorselskab.

Investering i vækst

Ifølge direktør i Gate House Ulrik Rasmussen så matchet både om forretningsideen og personerne bag dem:

- Efter et succesfuldt frasalg af et datterselskab besluttede vi at investere i et helt nyt selskab, Gate House Igniter. Gate House Igniter skal finde iværksættervirksomheder inden for vores kompetenceområder og dernæst investere penge og kompetencer med det formål at vækste dem.

- Vi kiggede på rigtig mange små virksomheder, før vi fandt Lasse og Clean Quote. For os handler det ikke kun om forretningsideen, men også om personerne bag, og her synes vi at partnerskabet som helhed er et rigtigt fint match, siger Ulrik Rasmussen.

Lidt af et boost

Gate House er mentor-virksomhed i accelerator-programmet Maritime Stars, som nordjyske MARCOD driver. Hvert år får maritime start-ups en eksklusiv mulighed for sparring, vejledning og strategisk rådgivning med en forretningsudvikler. Det var gennem dette forløb sidste år, at Clean Quote og Gate House fandt hinanden, fortæller Lasse Ekdahl.

- Uden Maritime Stars havde vi ikke fået denne mulighed for at samarbejde med Gate house. Nu kan vi udvikle nye services til vores platform, vi får hjælp til det administrative arbejde og rent strategisk er det et kæmpe boost for os at vi kan fokusere endnu mere på vores forretning, siger Lasse Ekdahl.

Gate House Igniter ser også et stort potentiale i det fremtidige samarbejde med Clean Quote.

- Vi har nu lavet forretningsplan og vi understøtter Clean Quote med viden og kompetencer fra Gate House’s salg, marketing og administration. Vi forventer at lande de første internationale kunder sidst på året og har meget ambitiøse vækstmål for det næste år. Vi er ret overbeviste om, at Clean Quote og Lasse Ekdahl står på rampen til et rigtigt væksteventyr, siger Ulrik Rasmussen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095