23948sdkhjf

Sundbusserne fyrer efter krav om mundbind

Kravet om, at passagerer i kollektive transportmidler skal bære mundbind, har fået så store konsekvenser for rederiet Sundbusserne, at der er varslet en fyringsrunde. 

Det skriver Helsingør Dagblad

Sundbussernes direktør Hans Froholdt fortæller til mediet, at de svenske passagerer – der ikke er undelagt krav om mundbind i deres hjemland – reagerede øjeblikket på det nye danske krav ved at udeblive fra Sundbussernes passagerfærge 'Pernille', som indtil nu har sejlet med afgang fra Helsingør mod Helsingborg hver time. 

- Kravet om mundbind har betydet et brat reduceret passagertal. Det skete øjeblikkeligt, efter kravet blev indført. Derfor har vi været nødt til at varsle fyringer af et større antal ansatte. Men vi håber naturligvis, at vi kan genansætte, når vi kommer på den anden side af denne coronakrise. Vi har været nødt til at nedjustere og tage denne konsekvens netop for at sikre, at der også er sundbusser i Helsingør om fem år, siger Hans Froholdt til Helsingør Dagblad.

Foruden fyringerne overvejer Hans Froholdt også at ændre sejlplanen, så der måske bliver færre daglige afgange, eller så færgen måske slet ikke sejler på visse dage. 

Læs også: Sundbusserne åbner ny rute

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.112