23948sdkhjf

Hvide Sande køber konkursramt havvind-leverandør

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service har med virkning fra i dag købt afdelingen Blaaholm Wind Solutions, som gik konkurs den 28. august sammen med det øvrige af selskabet Blaaholm A/S.

Blaaholm Wind Solutions er en ingeniørstærk afdeling, der siden 2005 har udviklet og produceret værktøjer, transport- og løfteløsninger til vindindustrien.

- Det er et perfekt match med afdelingen Hvide Sande Steel, der arbejder i samme industri og med samme type produkter, men har styrken på kapacitet og et effektivt produktions setup, skriver Hvide Sande Shipyard i en pressemeddelelse.

Ud over design, salg og produktion af kundetilpassede løsninger, findes også nogle egenudviklede produkter og løsninger til transport og positionering af vindmøllevinger, kranløsninger og værktøjer.

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service har overtaget alt igangværende arbejde og alle igangværende projekter, samt et stærkt salgs- og ingeniørteam. Produktionen skal sammenlægges og udføres i Hvide Sande og Ringkøbing, og så er det planen at finde et passende kontor i Varde/Esbjerg-området.

De seneste år har Hvide Sande Steel arbejdet med en strategi om at udbygge afdelingens ingeniørstab og ydelser, og opkøb har været i spil som et af scenarierne for at nå vækstmålene for området.

Som Søfart tidligere har skrevet, er en betydelig del af de davitkraner, der sidder på havmøllernes fundamenter, udviklet og produceret af Hvide sande-selskabet Seasight Davits

Læs også: Havmølleparker bruger kraner fra Hvide Sande

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125