23948sdkhjf

Niels har været "gift" med Norisol i 50 år

Guldbryllup med firmaet hører til sjældenhederne, men det er netop hvad Niels Chr. Skov kunne fejre den 9. august 2020 med Norisol som fast partner gennem 50 år.

Gennem sin 50 år lange karriere hos Norisol har Niels primært arbejdet med isolering.

Niels startede som fejedreng i IKAS som 14-årig. Her fik han hurtig interesse for at komme med ud og arbejde på isoleringsopgaverne i firmaet. Han fandt sig godt til rette med arbejdet og blev snart Formand for sit eget arbejdsteam.

Opgavernes karakter har ofte været komplicerede og krævede teknisk indsigt, overblik og praktisk forståelse. Det havde Niels, så ved fusionen mellem Isolerings Consortiet og Norisol tiltrådte han en ny stilling som Projektleder med teknisk isolering på større industrier og kraftværker som speciale.

- Niels har altid været den faste klippe hos sine kollegaer i isolationsbranchen. Han er altid klar med hjælp til sine kollegaer, når opgaverne kræver en viden der ligger uden for det normale spekter. Hans erfaring er betydelig, og han har en dybtgående teknisk indsigt, som er meget værdifuldt for både kunder og kolleger, udtaler direktør for Region Nord, Vagner K. Jensen og fortsætter:

- Jeg er stolt af, at vi som lokal virksomhed kan fastholde og bevare så meget viden i 50 år. Og jeg håber, at vi har glæde af Niels længe endnu.

Gennem Niels’ store erfaring og indsigt har der ofte været bud efter ham til opgaver i udlandet. Niels har altid taget disse opgaver som en udfordring, som samtidigt har givet ham mulighed for at rejse ud og opleve andre lande. Og Niels er stadig frisk på nye opgaver i Norisol, hvor han senest har stået for en større renoveringsopgave på Amager Ressource Center.

Der vil blive afholdt en reception for Niels for inviterede samarbejdsrelationer og kolleger den 14.8. Niels vil modtage Den Kongelige Belønningsmedalje på et senere tidspunkt, da den er forsinket pga. Corona.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078