23948sdkhjf

Stena åbner ny baltisk godsforbindelse

Fra den 13. august introducerer færgerederiet Stena Line en ny godsfokuseret forbindelse mellem Letland, Sverige og Tyskland ved at tilføje et havneanløb i Karlskrona på den eksisterende færgerute mellem Liepaja og Travemünde. 

Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

Færgerederiet Stena Line opererer i dag syv ruter i Østersøen til både gods- og passagertransport. Det ekstra havneanløb i Karlskrona muliggør ifølge rederiet mere effektive handels- og transportmuligheder mellem de baltiske lande og det sydlige Skandinavien.

- Vi ser en stigende efterspørgsel på søtransport i den baltiske region. Det er en ekspansiv region, hvor Stena Line allerede har en stærk tilstedeværelse, og vi er glade for at udvide vores kundetilbud. Vores intention er at øge frekvensen og kapaciteten yderligere fremadrettet, siger Erik Thulin, der har titel af trade director Baltic Sea North, i pressemeddelelsen.

Ruten mellem Liepaja og Travemünde betjenes af de to ro/pax-skibe 'Stena Gothica' og 'Urd', der sejler under dansk flag. Begge skibe er 171 meter lange med en fragtkapacitet på 1.600 lanemeter. Det nye ugentlige havneanløb i Karlskrona vil i første omgang være på ruten Liepaja-Travemünde torsdag aften.

Læs også: Genåbning af grænserne sætter gang i Stena Lines færgetrafik

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.453