23948sdkhjf

Swire Blue Ocean sikrer stor offshore-kontrakt med MHI Vestas

Rederiet er valgt til transport og installation af turbiner for MHI Vestas i Skotlands største vindfarm

Det er en kontrakt af de større, som vindmøllerederiet Swire Blue Ocean (SBO) netop har aftalt med MHI Vestas Offshore Wind.

Nærmere bestemt er Swire Blue Ocean hyret til at transport og installation af hele 114 V164-10 MW-vindturbinegeneratorer ud for den skotske østkyst, hvor de skal være med til at udgøre den fremtidige Seagreen offshore windfarm.

Det skriver Swire Blue Ocean i en pressemeddelse.

Vindmøllefarmen, 27 kilometer ud for Skotland, kommer til at blive landets største offshore vindmøllefarm, og vil planmæssigt levere strøm til cirka en mio. husstande, lyder det i pressemeddelelsen.

- Vi er glade for, at MHI Vestas har valgt SBO til installation af vindturbinegeneratorer ved Seagreen. Og vi ser frem til et succesfuldt samarbejde med vores projektpartnere, mens vi udvikler og udfører det her spændede projekt i en kompleks lokation, siger adm. direktør i Swire Blue Ocean Jacob Gregersen i meddelelsen.

Seagreen offshore windfarm blev skudt i gang 3. juni i år med en aftale mellem SSE Renewables og Total om finansieringen.

Swire Blue Ocean regner med at begynde installationen af vindturbiner i den anden halvdel af 2021.

Der er tale om det tredje skotske off-shore projekt for selskabet, som sidste år installerede 84 vindturbiner på Beatrice Offshore Wind Farm, og forrige år 11 turbiner ved European Offshore Wind Deployment Centre nær Aberdeen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079