23948sdkhjf

DFDS lukker rejsebureau i Litauen

Som så meget andet har corona-pandemien også ændret ved rejsevanerne i Litauen, hvor DFDS ejer rejsebureauet Krantas Travel med 27 ansatte fordelt på tre kontorer i landet. 

Efter corona-krisens udbrud er salget dog gået kraftigt tilbage, og nu tager DFDS konsekvensen. Det fremgår af en opdatering på rederiets interne nyhedssite.

- Vi har forsøgt at finde en ny ejer til bureauet, men rejsemarkedet har været så berørt af covid-19 og ændrede rejsemønstre, at dette har været umuligt, siger Anders Refsgaard, der er VP og chef for færgedivisionens forretningsenhed Baltic.

Han fortsætter:

- Det betyder desværre, at vi bliver nødt til at sige farvel til 27 kollegaer, der arbejder i bureauet. 

Læs også: Velkommen til verden på Østersøen

Krantas Travel blev grundlagt i 1998 og er siden vokset til at have kontorer i Litauens tre største byer, Vilnius, Kaunas and Klaipėda. 

DFDS præsenterede tidligere i denne uge en stor plan for, hvordan rederiet skal komme igennem corona-krisen og tilpasse sig til en ny virkelighed, hvor der for tiden ikke er noget marked for minicruises, men hvor der i højere grad skal satses på fragt. 

Planen indeholder en række initiativer, der skal slanke og sammenlægge dele af organisationen. I alt kommer det til at koste 850 stillinger i DFDS, hvoraf de 200 er danske.

Læs mere: DFDS afskediger 200 ansatte i Danmark i spareplan

Læs mere om: dfds
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.112