23948sdkhjf

Transmissions-gigant slår sig ned i Danmark

KTR System har slået sig ned i Danmark med et datterselskab, der har adresse i Silkeborg og bliver bemandet af to medarbejdere.

Afdelingen i Danmark er datterselskab nummer 24 i rækken for KTR, som udvikler og producerer mekaniske koblinger, bremser, kølere og hydrauliske komponenter til maskinteknik.

Virksomheden blev grundlagt i den tyske by Rheine i 1959 og beskæftiger mere end 1.150 mennesker, heraf mere end 450 i Tyskland.

- Vores styrke er teknisk kundesupport og service, siger Lars Haarup, administrerende direktør for det nye danske KTR-datterselskab i en pressemeddelelse.

Han har været ekspert i koblinger og bremser på det internationale
transmissionsmarked i mere end 25 år og har et omfattende kendskab til både produkter og marked.

Hans assistent bliver Mette Illeborg Riis, der er ansvarlig for administration og salgssupport, og som også har over 18 års erfaring med transmissioner.

Fra det tyske hovedkvarter lyder meldingen, at den danske afdeling vil styrke mulighed og servicve for de danske kunder.

- Med stiftelsen af det nye datterselskab ønsker vi hovedsageligt at fokusere yderligere på vores kundetilpassede løsninger på det danske marked samt garantere en endnu mere intensiv kundeservice, siger Nicola Warning, som er adm. direktør for KTR Systems GmbH.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.344