23948sdkhjf

Aarhus' nye havnedirektør er tiltrådt

Danmarks største erhvervshavns nye CEO er netop tiltrådt, og 49-årige Thomas Haber Borch ser nu frem til at lære både medarbejdere, kunder og øvrige samarbejdspartnere at kende.

Det oplyser Aarhus Havn i en pressemeddelelse, efter at Thomas Haber Borch blev valgt blandt mere end 80 kandidater til stillingen som havnedirektør tilbage i december 2019.

Han har dog ikke haft mulighed for at tiltræde stillingen før nu. I mellemtiden har store dele af verden været sat på standby på grund af corona-krisen, men Aarhus Havn har som samfundsbærende infrastruktur været i fuld drift under hele forløbet.

- Det er naturligvis positivt at træde ind i en virksomhed, der ikke har været lukket ned. Men der er ingen tvivl om, at de måneder, der er gået siden, jeg blev ansat, har forandret meget for mange mennesker og mange virksomheder. Derfor er det indledningsvist et anderledes job, jeg tiltræder, end det havde været uden corona-krisen. Men jeg er klar til at tage udfordringen op uanset, siger Thomas Haber Borch i pressemeddelelsen. 

Den nye direktør for Danmarks største havn er oprindelig uddannet svagstrømtekniker. Men et højt energiniveau samt lyst og evne til at uddanne sig videre har foreløbig ført ham frem til hans andet job som CEO. Thomas Haber Borch har således stor erfaring med både drift og ledelse, og han kommer direkte fra et job som CEO hos DKI Logistics og Vikar DK. I en periode har han været medejer af begge virksomheder. Tidligere har han været hhv. områdedirektør og regionsdirektør ved Post Nord, ligesom han har erfaring fra virksomheder som Berendsen og Michelin.   

Desuden har han suppleret sin uddannelse som svagstrømstekniker med en uddannelse som markedsøkonom i international markedsføring samt HD i Supply Chain Management. Desuden er han taget en MBA og har en bestyrelsesuddannelse.

- I mit arbejdsliv har jeg lært at begå mig på alle niveauer. Personlig er jeg både hoved og hænder, og min tilgang er, at alle i en organisation er lige vigtige. Vi skal alle sammen huske, at samfundet har behov for arbejdspladser, og derfor skal vi have nogle driftige virksomheder. Jeg glæder mig til at udvikle Aarhus Havn sammen med virksomhedens medarbejdere, og jeg ser den kommende udvidelse med Yderhavnen som et stort potentiale for byens beskæftigelse, vækst og internationalisering, siger Thomas Haber Borch.

Thomas Haber Borch bor i Højbjerg ved Aarhus sammen med sin ægtefælle og deres tre børn.

Læs også: Aarhus Havn kontraherer ny slæbebåd i Tyrkiet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125