23948sdkhjf

Tyske turister sikrer fuld drift på Rømø-Sild

Efter at tyske turister nu kan bruge Danmark som transitland, er færgerne imellem Rømø og Sild nu tilbage i timedrift med op til 30 daglige afgange. 

Det skriver Jyske Vestkysten

Det er Rigspolitiet, der har gjort det til et anerkendelsesværdigt formål for personer bosat i Tyskland at rejse ind i Danmark, hvis formålet er at holde ferie i Sverige eller andetsteds i Tyskland. 

Hos Rømø-Sild-overfarten havde man tidligere meldt ud, at tyske turister nu kunne komme til den tyske ferieø Sild via Rømø. De mange turister blev dog afvist ved grænsen trods en gyldig færgebillet. De måtte i stedet vende om og køre mod den eneste anden forbindelse til Sild – biltoget fra Niebøll. Her blev køen til banegården målt til 11 km, da den var længst. 

- Vi vil gerne takke alle der har gjort det muligt, ikke mindst ministerpræsident Daniels Günther og de danske myndigheder, der med åbningen for transittrafikken har bidraget til en markant forberedning af rejseforholdene til og fra Sild, siger forretningsfører for Rømø Sild-overfarten, Tim Kunstmann ifølge Jyske Vestkysten. 

Læs også: LNG-færge sættes ind på Rømø-Sylt

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078