23948sdkhjf

Verdens største maritime messe udskudt

Der bliver ikke nogen maritim messe i Hamborg i år, selvom det til september vil være to år siden, at SMM sidste gang blev afholdt. 

Dengang var mere end 2200 maritime udstillere fra hele verden repræsenteret på messens 90.000 kvm, der også dannede rammen om flere vigtige underskrifter

Næste SMM skulle have været afholdt den 8.-11. september i år. Nu er den udskudt til den 2.-5. februar 2021 i stedet. 

- Den fortsat meget dynamiske udvikling i covid-19 og det medfølgende forbud mod store begivenheder giver os ikke andet valg end at udskyde SMM til næste år. Det har ikke været en nem opgave at finde et passende tidspunkt, og vi er glade for, at det er lykkedes, siger formand og CEO i Hamburg Messe und Congress Bernd Aufderheide i en pressemeddelelse.

Valget af den nye dato er sket i samarbejde med udstillingens advisory board. 

- Vi vil tilbyde den globale maritime branche en ekstraordinær og mere kompakt SMM i februar 2021. Sammen vil vi overvinde denne krise og beværte en SMM, som vil leve op til dens egne høje standarder, siger Bernd Aufderheide. 

Udskydelsen af SMM kommer efter at en stribe af internationale shipping-events er blevet enten aflyst eller udskudt på grund af corona-pandemien. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095