23948sdkhjf

Omdiskuteret krydstogtskib i Fredericia skal til Hamborg

Krydstogtskibet 'Aidamar', der siden begyndelsen af april har ligget ved kaj i Fredericia med næsten 500 besætningsmedlemmer ombord, vil i løbet af den kommende uge blive flyttet til Hamborg. 

Det skriver TV Syd med henvisning til oplysninger fra SDK, hvor man fortæller, at det har været for vanskeligt at få de mange besætningsmedlemmer sendt hjem igennem Danmark. 

- Det har vi forsøgt i de seneste uger, men der er for meget bureaukrati. Ifølge en ny bekendtgørelse skal alle besætningsmedlemmer godkendes af Epidemikommissionen, hvilket kun gælder for krydstogtskibe, ikke for andre slags skibe. Det er også meget besværligt at finde flyafgange fra danske lufthavne. Det er noget lettere i Tyskland, siger Henning Schou, direktør i SDK Cruise, til TV Syd.  

Hidtil er 17 besætningsmedlemmer fra 'Aidamar', heriblandt den hidtidige kaptajn, gået i land i Fredericia for at fortsætte til deres hjemland med tilladelse fra Epidemikommissionen. 

Ifølge Henning Schou er det planen for 'Aidamar', at der skal blive ved med at være omkring 100 besætningsmedlemmer på skibet til at holde det varmt. 

Læs mere: 3F: Alle besætningsmedlemmer på krydstogtskib i Fredericia Havn skal hjem

Kommenter artiklen (2)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125