23948sdkhjf

De tre skadede søfarende fra 'Torm Maren' er hjemme i Danmark igen

De tre søfarende, som kom til skade ved en øvelse med redningsbåd på LR2-produkttankeren 'Torm Maren', er hjemme i Danmark igen

De tre søfarende, som kom til skade ved en øvelse med redningsbåd på LR2-produkttankeren 'Torm Maren', er hjemme i Danmark igen. Det oplyser Torm til Søfart.

- Gennem et tæt samarbejde med dels en lokal agent, vi havde kontakt med, og med myndighederne både i Danmark og i Guinea, så lykkedes det at få arrangeret et ambulancefly, så vi kunne få de tre medarbejdere hjem i weekenden. De landede i Kastrup Lufthavn i går aftes (søndag, red.) Nu har vi dem sikkert hjemme og kan få undersøgt dem grundigt, siger Joakim Nørholm Vasehus til Søfart.

De tre besætningsmedlemmer befandt sig i redningsbåden og var på vej til at blive hejst ned, da en wire sprang, og redningsbåden faldt ned i vandet.

Nu pågår der en undersøgelse af selve ulykken.

- Straks efter ulykken i sidste uge stoppede vi alle tests og øvelser med redningsbåde med mandskab i for at få kortlagt, hvad der skete, så vi kan forhindre, at det sker igen, siger Joakim Nørholm Vasehus.

Og det er en standardprocedure, forklarer pressechefen i Torm.

- Hvis vi har en ulykke, så ser vi efterfølgende på, om det var en teknisk, menneskelig eller procedure-fejl og hvad vi kan gøre, uddyber Joakim Nørholm Vasehus.

- Der er et helt team, som hele tiden optimerer vores sikkerhedsgrej, så de er allerede i gang, tilføjer han.

Læs mere om: TORM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109