23948sdkhjf

Robotmager storsælger: Nu banker nye brancher på hos UVD Robots

Indtil videre har UVD Robots haft succes med at sælge desinfektionsrobotter til sundhedssystemer verden over, men nu har robotvirksomheden indtaget nye segmenter på baggrund af den verserende corona-krise. Det skriver Fyens.dk.

- Der kommer et stort træk uden for sundhedssektoren. Det er steder, hvor der er mange personer samlet som i lufthavne, fængsler og kontorbygninger, Vi har lige solgt til en kontorbygning i Japan. Det er steder, hvor man kan bruge vores robot til at skabe et sikkert arbejdsmiljø for deres ansatte, siger Per Juul Nielsen til mediet.

Søger ansatte
UVD Robots indgik i februar en aftale med en distributør til det kinesiske sundhedsvæsen om at sende en serie robotter afsted.

Og siden da er det gået stærkt. I slutningen af marts kunne firmaet bag UVD Robots, Blue Ocean Robotics, melde, at salget var steget med 1.200 pct.

Per Juul Nielsen oplyser til Fyens.dk, at interessen udenfor sundhedssystemet betyder, at virksomheden må hyre nye sælgere til at håndtere de nye forretningsområder.

Virksomheden søger i denne tid også 10 ansatte til produktionen af robotter.

Originalartikel: https://fyens.dk/artikel/fynsk-corona-dr%C3%A6ber-p%C3%A5-nye-markeder-uvd-robot-s%C3%A6lger-til-lufthavne-f%C3%A6ngsler-og-kontorbygninger

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109