23948sdkhjf

Norsea åbner kontor i Frederikshavn

Logistikselskabet Norsea, der har base i Esbjerg, åbner nu endnu et kontor i Danmark. 

Valget er faldet på Frederikshavn, hvor Norsea flytter ind i Kattegatsiloen. Norsea betegner sig selv som totalleverandør til både den maritime industri og energiindustrien, og det er potentialet til at servicere et bredt kundegrundlag, som trækker Norsea til Frederikshavn.

- Vi har med interesse fulgt med i eksempelvis etableringen af Stena Oils nye bunkerterminal og i MARS' aktiviteter på det specialbyggede genanvendelsesværft, som skal håndtere blandt andet dekommissioneringen af Tyra-feltet, siger Norseas CEO Jesper Høj-Hansen i en pressemeddelelse. 

Norseas forretningsmodel er at være basehavn og one stop shop som leverandør af alle relevante services. Norseas chef for logistik- og offshoreløsninger Anders Aalund Olsen har haft Frederikshavn på radaren gennem flere år.

- Frederikshavn Havn er på alle måder interessant for os. Havnen har et areal på knap en mio. kvadratmeter og er udgangspunktet for flere end 5.000 arbejdspladser, og når man som Norsea har kompetencer fra første til sidste led i værdikæden, så er det logisk, at vi også etablerer os i Frederikshavn, siger Anders Aalund Olsen i pressemeddelelsen.

Foruden Frederikshavn og Esbjerg er Norsea Denmark også repræsenteret i England, og omtrent 250 medarbejdere er beskæftiget i de to lande.

Virksomheden tilbyder alt fra stevedoring, lokal og international transport og logistik, tolddeklarering, godshåndtering og forsyning til smedeværksted, lagerfaciliteter og digitale løsninger.

Norsea Danmark er en del af Norsea Group med i alt 1.200 medarbejdere fordelt på 19 baser på globalt plan. Hovedaktionær i Norsea Group er den norske Wilhelmsen-koncern med 21.000 medarbejdere i 74 lande.

Læs også: Offshore-firma fritstiller hele topledelsen

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.157