23948sdkhjf

Endnu en mega-ro/ro klar til Nordsøen

DFDS’ nybygning ’Humbria Seaways’ ventes til Vlaardingen i løbet af næste måned

DFDS tog tirsdag levering af nybygningen ’Humbria Seaways’ hos Jinling-værftet i Kina. Den danskflagede ’Humbria Seaways’ er det fjerde ud af de seks mega-ro/ro-skibe, DFDS har bestilt på værftet.

De to første enheder blev leveret til Middelhavsruten mellem Istanbul og Norditalien, mens det tredje skib, ’Hollandia Seaways’ november sidste år blev indsat på Nordsøen.

Det er også på det marked, at ’Humbria Seaways’ skal beskæftiges. Nybygningen ventes således ifølge DFDS til Vlaardingen i løbet af februar. Inden da skal det nye skib i lighed med de tre foregående søstre runde Singapore på leveringsrejsen, hvor der bl.a. skal nogle containere om bord med ”owners supply”, ligesom der skal bunkres op til turen mod Europa.

DFDS’ nybygningsdirektør Jesper Aagesen fremhæver i rederiets interne nyhedsbrev, at ’Humbria Seaways’ faktisk er den fjerde nybygningen, rederiet har taget levering af på bare 11 måneder og to uger. Han slår samtidigt fast, at de sidste to ventes leveret i henhold til planen, hvilket vil sige i henholdsvis marts og oktober i år.

Læs mere om: DFDS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125