23948sdkhjf

Mærsk nedlægger afdeling for bæredygtighed

Bæredygtighedschef Anette Stube forlader Maersk i omstruktureringsmanøvre

Afdelingen for bæredygtighed i Mærsk bliver nu nedlagt, og i den forbindelse siger rederiet farvel til bæredygtighedschef Anette Stube.

Det skriver Tradewinds.

Lukningen af afdelingen betyder dog ikke, at Mærsks fokus på bæredygtighed ændrer sig, understreger rederiet over for Tradewinds. I stedet er der tale om, at arbejdet med bæredygtighed fremover skal håndteres i de enkelte afdelinger frem for på et overordnet plan. 

- Anette Stube og hendes team har gjort et fantastisk stykke arbejde i at definere vores strategi inden for fokusområderne klima, madspil og inkluderende handel. Derfor er vi parate til at overdrage implementationen og den yderligere udvikling, siger en unavngiven talskvinde fra Mærsk til Tradewinds. 

Foruden Anette Stube er yderligere to medarbejdere blevet overflødige i lukningen af group sustainability.

John Kornerup Bang, som ifølge sin LinkedIn-profil hidtil har haft titel af chefrådgiver og "Head of Sustainability Strategy" hos Mærsk, fortsætter dog i koncernen, oplyser Mærsk i en mail til Søfart.

- John Kornerup er fortsat hos Mærsk som Chief Advisor on Climate Change og med helt de samme fokusområder. Han flytter blot afdeling til Operations, som overtager ansvaret for implementeringen af vores arbejde med fx at blive CO2 neutrale, hedder det i svaret fra Mærsk.

Som Søfart skrev i slutningen af november, finder der i øjeblikket en større reorganisering sted i Mærsk. Ifølge Søfarts oplysninger er der tale om, at ca. 90 medarbejdere i København står til at skulle afskediges. De udenlandske kontorer, herunder særligt Hamburg Süd, bliver dog også berørt, hvorfor det samlede antal kan komme nærme sig 200.

Læs mere: Mærsk varsler afskedigelser på Esplanaden

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111