23948sdkhjf

Søfartsstyrelsen fuldtallig i Korsør

Alle medarbejdere på Søfartsstyrelsens hovedkontor er nu landet i Korsør

Søfartsstyrelsens sidste medarbejdere i Valby er nu flyttet til styrelsens nye lokaler i Korsør, som er fordelt på tre lokationer.

Søfartsstyrelsens hovedadresse er på Caspar Brands Plads 9, Korsør. De to øvrige lokationer ligger på Fjordvænget og Batterivej.

På Casper Brands Plads har styrelsen fået indrettet mødecenter, kantine og café for medarbejderne, og det er også her, styrelsen tager mod gæster, holder møder og modtager post.

- Nu er vi alle samlet i Korsør. Vi har tre flotte bygninger, som vil give gode rammer for vores arbejde. Jeg ser frem til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen i de nye, attraktive omgivelser, siger Søfartsstyrelsens direktør Andreas Nordseth i en pressemeddelelse.

Som Søfart tidligere har skrevet, har Danmark overhalet USA målt på antallet af skibe i handelsflåden. Dermed har Danmark verdens femte største skibsregister, og for direktøren i Søfartsstyrelsen er der særligt ét punkt, som nu står på dagsordnen.

- Den store udfordring er, hvad vi gør med skibsfarten på klimaområdet. Det fylder ganske meget alle steder nu, og alle er klar over, at der er en udfordring, siger Andreas Nordseth.

Læs mere: Søfartsstyrelsen går ind i klimakampen

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125