23948sdkhjf

Susanne Isaksen er ny vicedirektør i Danske Havne

Ny vicedirektør har erfaring fra flere forskellige dele af den danske transportbranche
Susanne Isaksen tiltrådte 1. oktober som ny vicedirektør for brancheorganisationen Danske Havne, der repræsenterer landets erhvervshavne. Ansættelsen af Susanne Isaksen som ny vicedirektør skal ses som en styrkelse af organisationens fokus på særligt det internationale samarbejde og på arbejdet med den grønne omstilling.

Det forklarer Tine Kirk Pedersen, der er direktør i Danske Havne, og som er glad for nu at kunne præsentere sin nye vicedirektør:

- Susanne kommer med en utroligt stærk baggrund fra flere forskellige dele af den danske transportbranche, og hendes erfaringer fra ledende stillinger i flere ministerier bliver guld værd i vores fremtidige arbejde for havnene, understreger Tine Kirk Pedersen.

Susanne Isaksen kommer senest fra en stilling som international direktør i Naviair, der står for lufttrafikstyringen i Danmark. Her var hun en del af den udvidede direktion og havde ansvaret for blandt andet Naviairs strategiske sager, internationale samarbejde og jura. Inden da var hun kontorchef for Transportministeriets EU- og luftfartskontor.

FN’s verdensmål
Den nye vicedirektør glæder sig til sit nye arbejde for de danske erhvervshavne:

- Jeg ser meget frem til arbejdet, der bliver både spændende og udfordrende, og jeg glæder mig især til at få ansvaret for Danske Havnes internationale opgaver og arbejdet med FN’s verdensmål, som havnene allerede er i gang med. Det bliver noget særligt at blive en del af ’Det blå Danmark’ og være med til at skaffe erhvervspolitisk indflydelse for de danske erhvervshavne, som alle er i udvikling med fokus på effektiv drift, grøn omstilling og konstant forretningsudvikling.

Forretningsorienteret profil
Danske Havne havde i stillingsbeskrivelsen til den nye vicedirektør lagt vægt på, at der blev ledt efter en forretningsorienteret profil med et godt politisk netværk, og at organisationen gerne ville udvikle og udvide det brede samarbejde med andre brancheorganisationer, ministerier, styrelser og det politiske Danmark både lokalt og nationalt.

Og på de parametre passer Susanne Isaksen perfekt ind, mener Tine Kirk Pedersen:

- Susanne er med sin baggrund og faglige ballast et helt oplagt valg for os, og vi glæder os til at have hende med på holdet i vores arbejde for fortsat vækst og grøn omstilling i de danske havne.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094