23948sdkhjf

'Express 4' tilbage i drift en uge efter påsejling

Efter at Molslinjens største og nyeste katamaran, 'Express 4', for en uge siden sejlede ind i kajen i Odden, er den nu kommet tilbage i den ordinære drift. 

'Express 4' ankom til Aarhus onsdag ved 15-tiden, efter at de relevante myndigheder havde godkendt udbedrelsen af skaden på styrbord spids på Orskov Yard, oplyser rederiet til Søfart.

Efter ankomsten til Aarhus blev der fyldt op i cafeteriet, støvsuget og klargjort, så færgen var klar til at træde ind i sejlplanen fra morgenstunden i dag. 

Som Søfart tidligere har skrevet, ramte 'Express 4' kajen i Odden, da den var ved at vende i færgelejet torsdag den 26. oktober kl. 1145.

- Jeg tænkte, at færgen godt nok var lidt tæt på kajen, og så gav det ellers et ordentligt drøn, da den knaldede snuden ind i kajen. Det varede lidt, før den fik vendt rundt, og bilerne kunne køre ud, sagde den ventende passager Lise Koefoed torsdag til TV2 Østjylland.

Imens bilerne kørte fra borde, besigtigede mandskab fra færgen skaderne fra en redningsbåd. Herefter blev katamaranen dirigeret til Frederikshavn. 

Fraværet af 'Express 4' har betydet, at flere afgange er blevet aflyst i den forgangne uge, imens 'Express 2' og 'Express 3' så vidt muligt har dækket ind for den manglende katamaran.

Læs også: Molslinjen tilpasser trafikprogram til 'Express 4's fravær

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125