23948sdkhjf
>

Ny chef for Green Ship of the Future

Frederik Schur Riis tiltrådte den 1. september som ny chef for Green Ship of the Future. Samtidigt fratræder Anne Katrine Bjerregaard stillingen, for at tiltræde et job i Mærsk

Green Ship of The Future har ansat Frederik Schur Riis som ny leder af det grønne samarbejde. Han afløser Anne Katrine Bjerregaard, der er har fået job som Innovation Portfolio Manager i Mærsk.

Det oplyser Danske Rederier i en pressemeddelelse.

Frederik Schur Riis kommer fra en stilling som analytiker og konsulent hos investerings - og konsulentvirksomheden More Futures (tidligere Human Ventures). Han har de seneste år fokuseret på koblingen mellem at drive god forretning og bidrage til at løse FN's mål for bæredygtig udvikling.

Frederik Schur Riis er 30 år gammel og er uddannet cand.merc fra Copenhagen Business School.

Bestyrelsesformanden for Green Ship of the Future, Jakob Steffensen, er glad for at have Frederik Schur Riis med ombord.

Læs også: Mærsks tidligere netværkschef i front for Hapag-Lloyd

- Jeg er sikker på, at Frederik bliver et stort aktiv for os, som vil sikre effektive resultater via samarbejde på tværs af Det Blå Danmark, siger han i pressemeddelelsen og takker samtidig Anne Katrine Bjerregaard for hendes store indsats for Green Ship of the Future.

- Det er selvfølgelig vemodigt, at hun forlader Green Ship of the Future, men samtidig også inspirerende at se, at hun fortsætter hendes virke og passion for den grønne omstilling hos Mærsk. 

Læs mere: Næsten nyt tankskib skal optimeres

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.172