23948sdkhjf
>

Han skal lede ny afdeling i Japan

Svanehøj har udpeget Jens Peter Lund til at stå i spidsen for pumpeproducentens nye afdeling i japanske Kobe. Han skifter titel fra International Sales Manager til Sales Director, Asia. Jens Peter Lund har gennem flere år serviceret de asiatiske markeder fra hovedkontoret i Danmark, men har nu bosat sig i Japan for at komme tættere på kunderne.

Den nordjyske pumpespecialist rykker dermed tættere på en voksende kundekreds i Asien, hvor skibsbyggerne efterspørger løsninger til en mere miljøvenlig skibsfart. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi har allerede mange kunder i Asien, herunder ikke mindst i Japan, og vi kan se, at der er en meget spændende udvikling i gang derude. Gasmarkedet er i kraftig vækst, drevet af et fokus på at komme de skadelige partikler fra olie og kul til livs. Jeg er overbevist om, at vi kan øge vores salg gennem fysisk tilstedeværelse, udtaler Svenehøjs CEO Søren Kringelholt Nielsen.

Svanehøj leverer til flere af de største værfter i regionen; heriblandt koreanske Samsung Heavy Industries, som tidligere i år lagde en meget stor ordre på 48 nordjyske pumper til tre nye kæmpeskibe - såkaldte VLEC (Very Large Ethane Carriers).

Etableringen af det nye kontor i Fjernøsten sker som følge af en generel positiv udvikling, som Svanehøj har oplevet, siden investeringsselskabet Solix i efteråret 2018 købte det daværende Wärtsila Pumps ud af den finske Wärtsila-koncern og etablerede Svanehøj Group med aktiviteter i Danmark, Storbritannien og Singapore.

Alene i Svenstrup, hvor koncernen har sit hovedkvarter, er der ansat over 40 nye medarbejdere siden ejerskiftet, og den samlede medarbejderstab er nu vokset til knap 280, heraf 145 i Svenstrup.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.095