23948sdkhjf
>

Slut med dansk CEO i MOL Nordic Tankers

MOL's overtagelse af Nordic Tankers betyder nu, at CEO Per Sylvester Jensen er ude

Det får nu konsekvenser for den øverste ledelse i det tidligere Nordic Tankers, at rederiet i januar i år blev overtaget af MOL Chemical Tankers. 

I en pressemeddelelse oplyser MOL, at "den fulde integration" af de to rederier nu er begyndt. Arbejdet med at lægge de to rederier sammen forventes afsluttet i 2020. Allerede nu har det dog den konsekvens, at den hidtidige CEO i det, der siden januar i år har heddet MOL Nordic Tankers – Per Sylvester Jensen – ikke længere er en del af rederiet. 

- Vi ser denne fulde integration som at naturligt skridt i retning af at udvikle vores forretning til fordel for vores kunder, skriver MOL i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Som en konsekvens heraf har MOL Nordic Tankers taget afsked med CEO Per Sylvester Jensen og CFO Henriette Schütze.

I stedet har MOL Chemical Tankers' CEO Tsuneo Watanabe overtaget rollen som topchef, og Anette Hasenberg er ny viceadministrerende direktør. Hun bliver understøttet af et ledelseshold bestående af Howard Powers, Anders Hannested og Niels Mathiesen.

Læs også: Stena Bulk bygger skibe til methanol-drift

De fire kontorer, som MOL Nordic Tankers har i København, Stamford, Houston og Bogotá kommer til at bestå. Når integrationen er fuldført, vil hovedkontoret dog være rykket til Singapore, hvor MOL Chemical Tankers har hovedkontor. 

Da nyheden om MOL's overtagelse af Nordic Tankers blev meldt ud i januar i år, udtalte den nu daværende CEO Per Sylvester Jensen i en pressemeddelelse, at han var begejstret over den nye ejer. 

- Vi forventer, at den nye ejer vil forbedre Nordic Tankers formåen endnu mere (...), og ser frem til at vækste og udvikle Nordic Tankers yderligere i et tæt samarbejde med MOL Chemical Tankers, sagde han. 

Læs mere: Nordic Tankers overtaget af MOL

Læs også: VIDEO: Se Stolt-tankskib eksplodere i Sydkorea

I den seneste meddelelse er der ingen udtalelse fra Per Sylvester Jensen. Tsuneo Watanabe udtaler:

- MOL Nordic Tankers' forretning og handelsruter er af høj værdi og en meget vigtig del af vores kerneforretning og ambitiøse plan om at gøre MOL Chemical Tankers til et af de mest attraktive og førende kemikalietankrederier globalt. 

MOL Nordic Tankers har ifølge hjemmeside en flåde bestående af 20 kemikalietankskibe på mellem 14.700 t.dv. og 26.000 t.dv.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109