23948sdkhjf

Ny HR-direktør i DFDS har erfaring fra Mærsk

DFDS har sikret sig en ny direktør for HR-afdelingen. Der er tale om 48-årige Anne-Christine Ahrenkiel, der starter seneste den 2. januar 2020. 

Det oplyser DFDS i en pressemeddelelse.

Anne-Christine Ahrenkiel for titel af executive vice president, chief people officer, og får dermed en plads i direktionen. Hun sidder i dag i en lignende stilling i forlagshuset Egmont, og hun er uddannet kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet, men hun er på ingen måde ubekendt med den maritime branche. 

Før Egmont var hun hos Mærsk, hvor hun både har været hovedkvarterets HR-chef, ligesom hun har varetaget ledende HR-stillinger i flere Mærsk-ejede selskaber. 

- Jeg er ekstremt glad for at kunne byde Anne-Christine velkommen som vores nye medlem af DFDS' direktion. Med hendes baggrund kunne vi næppe have fundet nogen bedre egnet til opgaven, siger DFDS' CEO Torben Carlsen i pressemeddelelsen.

Anne-Christine Ahrenkiel kommer blandt andet til at arbejde med implementeringen af Win 23-strategien. Indtil hun tiltræder, kommer Kasper Damgaard til lede HR i rederiet sideløbende med sin nye rolle som direktør for skov og metal samt kundeengagement i færgedivisionen. 

Læs også: Brexit sænker væksten i DFDS’ andet kvartal

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143