23948sdkhjf

hvad fatter gør...

Jubilæum: Jakob Bødkergaard Nielsen fulgte faderens råd og kunne 1. august fejre sit 25-års jubilæum hos Alfa Laval Aalborg
- Min far var her, og han lagde et godt ord ind for mig!

Det var i 1994, og hvad fatter gør, er jo altid rigtigt, pr. 1. august kunne Jakob Bødkergaard Nielsen fejre 25-års jubilæum hos Alfa Laval i Aalborg.

Han kom i lære som smed i dét der dengang hed Aalborg Industries, og senere blev købt af Alfa Laval efter oprindeligt at have heddet Aalborg Værft.

- Det har været et godt sted at være - både i læretiden og efterfølgende, fortæller han og henviser til, at lærlingene fik lov at prøve mange ting, og den røde tråd har altid været, at medarbejderne har ansvar og indflydelse i de selvstyrende grupper.

Nye opgaver
Arbejdet har ændret sig gennem årene, og selv om der stadig svejses, så er det ikke længere de store kedler til skibe, der fremstilles. I dag arbejder Jakob Bødkergaard Nielsen med at samle varmevekslere, der bruges på skibe verden over: - Og der er nok at lave! siger han med tilfredshed.

Jakob Bødkergaard Nielsen, der bor i Brønderslev, bruger meget af fritiden på bold: Han spiller fortsat fodbold i Sulsted, hvor han tidligere boede, og så er han bl.a. hjælpetræner for et af børnene der bl.a. spiller floorball.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094