23948sdkhjf

NorSea skal repræsentere shippinggigant i Esbjerg

Wilhelmsen Ships Service har et af de største maritime netværk i verden med tilstedeværelse i mere end 2.200 havne verden over.

Nu har shippinggiganten valgt NorSea som repræsentant i Esbjerg. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Det betyder, at de nuværende medarbejdere fremover får NorSea-logo på arbejdstøjet, og at lagerfaciliteterne på sigt flyttes til NorSeas ejendom. Dermed udnyttes synergierne mellem to virksomheder, der er knyttet sammen gennem Wilhelmsens ejerskab af NorSea-koncernen.

- Vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan optimere samspillet på tværs af landegrænser, og for os er det en optimal løsning at udvide samarbejdet med NorSea i Esbjerg. Vi er meget trygge ved at have en partner, der har et indgående kendskab til det danske marked, og som er vant til at håndtere en bred palet af fartøjer. Produktporteføljerne hos Wilhelmsen Ships Service og NorSea komplimenterer hinanden glimrende, og vi ser det som en styrkelse af vores i forvejen markante netværk, siger Raimond Visser, Area Operations Director Northern Europe, Wilhelmsen Ships Service.

Hos NorSea er glæden naturligvis også stor over den nye aftale.

- Vi er en logistisk One-Stop-Shop, og vi ser store fordele ved, at vi kan benytte NorSea’s kompetencer på tværs af hele koncernen med henblik på at effektivisere værdikæder på tværs af virksomheder. Med samarbejdet med Wilhelmsen Ships Service overtager vi dygtige og erfarne medarbejdere samt vi kommer til at dække endnu et forretningssegment, og det styrker vores kompetencer indenfor Warehouse management og distribution. Samtidig bliver vi tættere integreret i et imponerende globalt netværk, hvilket åbner store muligheder for både NorSea og vores kunder generelt. Vi kommer til at integrere vores services på vegne af Wilhelmsen Ships Service, og det forventer vi os meget af, siger Peter Skovvang Jørgensen, der som Head of Base Operations får ansvaret for det nye samarbejde i Esbjerg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157