23948sdkhjf

SDK Cruise laver aftale med stort krydstogtrederi

Danmarks største krydstogt agent SDK Cruise har til den netop påbegyndte sæson 2019 landet en større logistikaftale med det amerikanske krydstogtrederi Norwegian Cruise Lines (NCL).

Det oplyser SDK Cruise i en pressemeddelelse.

SDK Cruise' logistikafdeling skal hen over sommeren forestå al containerlogistik for NCL på deres anløb i København og i Stockholm. Den største del af opgaven kommer til at foregå i København, hvor servicen primært skal ydes til skibet 'Norwegian Getaway', som med sin kapacitet på 3.969 passagerer sidste år satte rekorden for største krydstogtskib i København nogensinde.

- Opgaven består i at sørge for korrekt håndtering og rettidig levering af de containere, som er planlagt til skibet på den givne dato for anløbet, siger logistikansvarlig Niklas Jacobsen fra SDK Cruise i pressemeddelelsen.

Han tilføjer, at SDK desuden har en medarbejder på kajen, som sørger for, at der også er styr på de lastbiler, som samtidig har leverancer til skibet.

200 paller ekstra

Norwegian Getaway havde første anløb for sæsonen den 24. maj, som dermed var generalprøven for den nye aftale. Der var stor aktivitet, da skibet kom direkte fra værft, og derfor blev opgaven på dette anløb udvidet med lidt over 200 paller, der skulle i land, før man kunne begynde at tage leverancer ombord.

- Det skabte en lidt hektisk stemning på kajen, men gennem godt samarbejde mellem CMP´s personale og vores egne medarbejdere fik vi alle paller af og kørt til vores lager samt fik alle planlagte leverancer ombord, siger Niklas Jacobsen.

SDK Cruise startede sin logistikafdeling i 2016 efter overtagelsen af Maersk Broker Agencys aktiviteter.

- Det var et naturligt skridt for det daværende Shipping.dk at insource logistikaktiviteterne i krydstogtafdelingen, da vi jo ret beset er en logistik virksomhed, siger SDK Shippings COO Steffen Dalgaard.

I 2019-sæsonen håndterer SDK Cruise 962 krydstogtskibe fordelt primært over de tre lande Danmark, Sverige og Norge.

Læs også: Krydstogt har afløst offshore i Norge

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094