23948sdkhjf

Nyt produkt klar til præsentation i Norge

ME Production har et nyt hybridgear med til præsentation på dette års Nor-Shipping. Derudover medbringer man to tons tung gearboks til at skabe opmærksomhed omkring standen
ME Production, der blandt andet producerer marinegearbokse, har igen i år en stand på den danske pavillon ved Nor-Shipping.

Steffen Laustsen, teknisk salgskonsulent, forklarer, at Norge altid har været et stort marked for den nordjyske virksomhed, og det er derfor vigtigt at vise flaget i Oslo i starten af juni.

I år skal messen primært bruges til at vise nye produkter frem.

- Vi er ved at være færdige med at konstruere et nyt, mindre hybridgear, der er ideelt til mindre fiskefartøjer, siger han og forklarer, at man ser en trend i markedet, der peger i retning af hybridløsninger.

Lidt forsimplet udlagt gør gearboksen propelleren mere effektiv ved lavere hastighed, og det fører ultimativt til en brændstofbesparelse.

Lad kunderne komme
Til at skabe synlighed medbringer virksomheden et komplet system, der består af gearboks, propeller og styringskonsol, til afprøvning for interesserede.

- Det er svært at finde de relevante folk deroppe, så vi er nødt til at lade dem komme til os. Der skaber gearboksen blikfang, siger Steffen Laustsen og fortæller, at et lignende tiltag har været et stort tilløbsstykke ved sidste Nor-Shipping og ved SMM i Hamborg, som ME Production også deltager i.

Han forklarer dog videre, at man naturligvis har lavet en del benarbejde hjemmefra og har sat møder op med nogle af de vigtigste eksisterende kunder samt potentielle nye, der tæller en bred skare.

- Vi har lige så meget fat i værfterne som i slutbrugeren, siger han.

Mere end gearbokse
Til at betjene standen sender ME Production tre mand fra gear-afdelingen til Oslo. Men derudover består delegationen af fem repræsentanter fra andre afdelinger hos frederikshavnerne.

- Vi har blandt andet vores repræsentant på røggasrensning, Rasmus Carstens, med derop, siger Steffen Laustsen, der dog ikke lægger skjul på, at selve standen er målrettet gearboks-kunderne.

Artiklen er en del af temaet SØFART TEMA: Nor-Shipping 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078