23948sdkhjf

Torm køber fire moderne secondhand-tankskibe

Fire otte år gamle MR-produkttankskibe overtages til attraktiv pris. Ifølge medier er sælgeren tyske Offen Group

Torm har købt fire 2011-byggede MR-tankskibe for en samlet pris på 83 mio. dollars. Skibene ventes overtaget i perioden august til december 2019, hvor de kommer til at indgå i Torms MR-flåde, der i forvejen rummer 10 skibe fra den samme serie fra sydkoreanske Hyundai Mipo. Det skriver Torm i en selskabsmeddelelse.

– Vi er glade for at kunne udvide vores flåde med fire moderne MR-skibe til en attraktiv pris. Når man ser ned i udbud- og efterspørgselssituationen i forhold til transport af rene brændstofprodukter, så tror vi timingen er rigtig, samtidigt med, at vores stærke og fleksible kapitalstruktur også muliggør det, udtaler Torms CEO, Jacob Meldgaard.

Samtidigt med meddelelsen om købet af de fire skibe, oplyser Torm ligeledes, at de har solgt det 1999-byggede MR-tankskib ’Torm Gunhild’ for seks mio. dollars.
Torm oplyser ikke identiteten på de fire erhvervede MR-tankskibe, men flere internationale medier rapporterer, at disse skulle være ’CPO Australia’, ’CPO Malaysia’, ’CPO Singapore’, ’CPO New Zealand fra tyske Offen Group (Claus-Peter Offen).

Læs mere om: TORM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125