23948sdkhjf

Mærsk afbryder eftersøgning af mand overbord

En 2. officer faldt for to dage siden overbord fra 'Maersk Patras' i Saint Lawrance-floden i det østlige Canada

Mærsk har opgivet at finde den 2. officer, der faldt overbord fra 2.902 TEU store 'Maersk Patras' ved 9.30-tiden i Saint Lawrence-floden i det østlige Canada den 19. maj. 

Det oplyser Mærsk i en pressemeddelelse.

Ifølge Maritime Bulletin faldt besætningsmedlemmet overbord i forbindelse med, at skibet tog en lods ombord. Mediet oplyser desuden, at han ikke bar redningsvest, og at chancerne for at overleve i det seks grader varme vand har været små. 

Flere fartøjer, heriblandt 'Maersk Patras', deltog ifølge Mærsk i redningsaktionen, der blev iværksat med det samme, og som også fik støtte fra luften. Aktionen blev dog afblæst ved 20-tiden samme aften. 

https://www.soefart.dk/article/view/661692/anden_megaroro_leveret_til_dfds

- Det er med beklagelse, at vi har modtaget nyheden om, at redningsaktionen er mislykkedes, og vi må konkludere, at vi har mistet vores kollega. Det er en tragisk situation for familien, og vi har tilbudt dem vores fulde støtte. Min dybeste kondolance og tanker går til dem, siger Søren Toft, COO i Mærsk, i pressemeddelelsen. 

Den pågældende 2. officer er fra Sri Lanka. Mærsk er i kontakt med de efterladte såvel som resten af besætningen på 'Maersk Patras, der vil blive tilbudt krisehjælp.

'Maersk Patras' er bygget i 1998 og sejler under Singapore-flag. Den havde kurs mod Montreal, da ulykken skete. 

Læs også: Mærsk ramt af sagsanlæg fra partner

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143