23948sdkhjf

DFDS-chef ny i Monjasas bestyrelse

DFDS’ Peder Gellert Pedersen indtræder i bestyrelsen for Monjasa Holding A/S

Peder Gellert Pedersen, executive vice president i DFDS, indtræder i bestyrelsen for Monjasa Holding.

I kraft af sin nuværende rolle hos DFDS kommer Peder Gellert Pedersen med 40 års erfaring og fingeren på pulsen i den internationale maritime industri. Bestyrelsen i Monjasa udvides dermed fra fire til fem medlemmer. 

Som nyt medlem af bestyrelsen i Monjasa Holding A/S kommer Peder Gellert Pedersen bl.a. til at arbejde for at sikre højere kvalitet og mere transparens i forbindelse med indkøb af skibsbrændstof samt generelt at fortsætte de seneste års positive udvikling, skriver Monjasa i en pressemeddelelse.

- Jeg meget glad for at byde en profil som Peder Gellert Pedersen velkommen ombord hos Monjasa, siger bunkervirksomhedens bestyrelsesformand Christian Merrild i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Omverdenens forventninger til bunkerindustrien er stigende, og Peders dybe forståelse for shipping og logistik fra sin nuværende rolle i DFDS er en væsentlig styrkelse af Monjasa. Derudover får vi en ægte teamplayer med gode menneskelige evner med på holdet, hvilket passer rigtig godt til Monjasas ønske om altid at gøre vores forretning personlig.” 

I sidste uge fremlagde Monjasa Holding A/S således årsregnskabet for 2018, som viste en 17 pct. stigning i det samlede salg af skibsbrændstof og et nettoresultat på 32 mio. kroner., hvilket var i tråd med forventningerne. 

Læs også: Monjasa øger omsætningen men tjener færre penge

Peder Gellert Pedersen er født i 1958 og kom til DFDS i 1994 efter at have arbejdet hos Fredericia Shipping. Sidenhen er karrieren løbende opbygget i forskellige interne ledelsesroller, og i 2010 blev han udnævnt til executive vice president og ansvarlig for DFDS' Ferry Division, som inkluderer alle passager-, bil- og fragtfærgeaktiviteter.

Han har en uddannelsesmæssig baggrund som skibsmægler og senest en HD i ledelse og organisation fra Syddansk Universitet.

Monjasas bestyrelse består herefter af Christian Merrild (formand), Tage Bundgaard, Flemming Ipsen, Peder Gellert Pedersen og Anders Østergaard.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14